ДОДАТОК 1 Загальні правила запобігання нещасним випадкам у разі користування газовими приладами 1. Перед тим як почати користуватися газовими приладами, переконайтеся у відсутності специфічного запаху, відкрийте кватирку або двері кухні для припливу повітря. 2. Користуючись газовою плитою, стежте за вентиляцією на кухні, не закривайте ґратки вентиляційних каналів. 3. Перед запалюванням пальників духовки провітріть її, відчиняючи та зачиняючи дверцята три-п'ять разів. 4. Не використовуйте газові плити для обігрівання приміщень. Це може призвести до отруєння чадним газом. 5. Не ставте на низькі конфорки посуд з широким дном, користуйтеся конфоркою з високими ребрами. 6. Перед використанням газових нагрівачів та опалювальних приладів слід обов'язково перевірити наявність тяги у димарі та вентиляційному каналі.
|